• 06 - 23 13 98 48
  • frederike@windecoaching.nl

SHÁRON GODSCHALK

De WiFi HulpSháron Godschalk

 

Persoonlijke ondersteuning en advies voor in jouw online wereld! 

 

Expertises:

  • Leren omgaan en hulp bij het instellen van digitale apparaten

  • Training in gebruik van e-mail, social media en videobellen

  • Optimalisatie WiFi-netwerk voor betere prestaties en signaalsterkte

  • Troubleshooting en oplossen van verbindingsproblemen

 

Als professionele WiFi Hulp werkt Sháron met een persoonlijk plan van aanpak waarin je geduldig bij iedere stap van het proces begeleid wordt. Voor de beste digitale ervaring. Aanrader! 

 


Samen wegwijs in de online wereld!

 

Als WiFi enthousiasteling was Sháron een van de drie WiFi-experts van Nederland. Met ruim 15 jaar ervaring in de ICT is zij expert als het gaat om het begrijpen en verwerken van technische informatie.  Als WiFi Hulp vindt Sháron dat de digitale wereld voor iedereen toegankelijk moet zijn.

De online wereld ontwikkelt zich razend snel en allerlei nieuwe versies en updates volgen elkaar op. Sháron vindt hierin uitdaging en ziet het als haar missie om deze digitale wereld voor iedereen toegankelijk te houden. En of dit nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsmatige verbindingen of het begeleiden bij het onder de knie krijgen van een nieuw apparaat? In beide ziet ze een uitdaging.

 

Zorgeloos digitaal 

 

Problemen met een trage, instabiele of niet-functionerende WiFi-verbinding? Leren omgaan met smartphone of tablet? De WiFi hulp biedt ondersteuning bij het installeren, aansluiten van wireless apparatuur en het begrijpen van apparaten met een WiFi-verbinding. De diensten zijn aangepast aan een ieders specifieke behoefte en budget en zorgen voor een optimale digitale ervaring.

 

Voor meer informatie ga je naar De WiFi Hulp.