OVER FREDERIKE

Vakkundig, integer & betrokkenFrederike Winde

Gedreven loopbaanprofessional met een achtergrond in communicatie en PR, die met bezieling, positieve energie en inlevingsvermogen de juiste snaar bij de doelgroep weet te raken en daarbij het belang van de opdrachtgever nooit uit het oog verliest.

 

Kritisch sparringpartner, sensitief in relatie tot de omgeving, gericht op een concreet te bereiken resultaat. Bevlogen motivator met brede interesse, die met een scherp analytisch vermogen snel tot de kern komt en cliënten inspireert de beste versie van zichzelf te worden.

 Erkend CSR-coach®


Ik ben erkend CSR-coach® en als partner aangesloten bij CSR Expertisecentrum stress en veerkracht.

 

Als CSR-coach® voldoe ik aan strenge toelatingseisen en wordt mijn coachkwaliteit op het gebied van stress en burn-out gewaarborgd door supervisie, evaluatie en bijscholing.

 

De CSR-methode is een psycho-biologische aanpak voor stressklachten en burn-out met begeleiding op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

 

Meer lezen over hoe ik je help herstellen van burn-out?

Download het gratis e-book ‘In 3 fases herstellen van burn-out’: 

 

A E Book In 3 Fases Herstellen Van Een Burn Out
PDF – 9,9 MB 129 downloads

Enkele reflecties van cliënten:


“Je voelt mij steeds perfect aan en helpt mij helder te krijgen wat ik zelf nog niet goed onder woorden kan brengen of kan uiten.”

(- S.H. -)

 

“Mede door jouw invoelende en inlevende vermogen voel ik mij echt gezien, gehoord en begrepen. Zo waardevol.”

(- W.V. -)

 

"Jouw positieve levensinstelling werkt enthousiasmerend en inspirerend. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en zie mijn toekomst weer positief tegemoet.”

(- A. ter D. -)

 

“Ik bewonder je doortastendheid en analytisch vermogen tijdens onze gesprekken. Je komt altijd tot de kern. Ik heb enorm veel aan deze sessies gehad.

(- M.G. -)

 

“Je hebt een unieke manier van luisteren waardoor ik me echt gehoord en gezien voel. Ik voel me niet snel op mijn gemak bij mensen en vind het moeilijk om over mezelf te vertellen, maar bij jou voelt het heel natuurlijk en vertrouwd.”

(- E. van A. -)

 

"Na een gesprek met jou voel ik me altijd beter, blijer, positiever, optimistischer. In plaats van leeuwen en beren op mijn weg zie ik nu kansen en mogelijkheden"

(- H. van der P. -)

 

 


Mijn missie


Wat ik graag samen met mijn klanten wil bereiken? Dat ze 's ochtends opstaan met een gevoel van: 

"Yes! Ik ben blij met wie ik ben, ik ben blij met wat ik doe, ik ben blij met hoe mijn leven eruit ziet

en ik ben trots op mezelf dat ik dit zo heb vormgegeven!"Het is mijn persoonlijke missie om het beste in mensen naar boven te halen; om mensen uit te nodigen contact te maken met hun ware zelf, met wie ze in wezen zijn en hen te helpen van daaruit te leven en te werken: als de beste versie van zichzelf.

 


Ik help mensen inzicht te krijgen in hun unieke toegevoegde waarde en het optimaal inzetten en benutten daarvan op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Op die manier draag ik eraan bij, dat mensen gelukkiger zijn met hun leven en meer plezier ervaren in hun werk. 

 


Ik wil mensen helpen bij het bewust worden en realiseren van hun wensen en dromen.  Ik wil mensen graag verder brengen in hun leven, inzicht geven in zichzelf en in hun unieke innerlijke kracht. Mensen en organisaties naar een hoger niveau brengen en de samenwerking in teams optimaliseren. 

 

 


Als ieder mens zijn/haar diepere wensen realiseert, creëren we voor onszelf en voor elkaar een ideale leefomgeving. Met het vervullen van mijn wens bied ik anderen iets moois. En zo werkt dat voor iedere wens van ieder mens. Daaraan wil ik graag mijn bijdrage leveren. 

 

 


STRESS & BURN-OUT TEAM

Hulp bij herstel van chronische stress


Een van mijn stokpaardjes is de samenwerking als gespecialiseerd Stress & Burn-Out Team.  Door middel van onze unieke combinatie van expertises, verhogen we de energie van een organisatie door coaching, advies en training waardoor de vitaliteit en de (duurzame) inzetbaarheid stijgen en het ziekteverzuim daalt. 

 


LADIES AND BUSINESS

Let's do business together!


Als collega loopbaancoaches en re-integratieadviseurs zijn we gestart met een positieve nieuwe samenwerking:

Frederike Winde Coaching | Ladies and Business

Als coaching professionals werken we nauw samen, we delen dezelfde visie, fungeren als sparringpartner en houden regelmatig intervisie bijeenkomsten. Samen kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers nog beter en sneller de juiste en meest passende ondersteuning bieden in een groter werkgebied. 

 

Benieuwd wat onze samenwerking kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

 

"Ik had me nooit bewust gerealiseerd waar mijn talenten en drijfveren lagen. Door inzicht te krijgen in waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg, doe ik nu het werk waar ik blij van word en in uitblink."

 

 

"Blije medewerkers, minder verzuim en meer omzet! Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om jouw expertise in te zetten. Bedankt voor je professionele begeleiding, tomeloze inzet en positieve energie."

 

 

"Een hechter team, betere resultaten en veel meer balans tussen werk en privé. Dit had ik jaren geleden moeten doen! Maar ik ben blij dat ik er nu voor gekozen heb. Ik kan je niet genoeg bedanken."