VOOR WERKNEMER

Word de beste versie van jezelf
 

Als je weer blij wilt zijn met je werk...

Als je geen plezier meer ervaart in je werk, dan is persoonlijke en/of loopbaancoaching op zijn plaats. Ga je vaak met tegenzin naar je werk? Wil je graag een andere functie of baan? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan in je werk? Kan je, door ziekte of beperkingen, je werk niet meer doen? Word of ben je ontslagen? In al deze gevallen kan loopbaancoaching je helpen.

 


 

Als je weer blij wilt zijn met jezelf en je leven...

Wil je jezelf beter leren kennen, oud gedrag loslaten en vervangen door effectief en energiegevend gedrag? Wil je leren zonder oordeel naar jezelf en anderen te kijken en blij te zijn met wie je bent? Wil je leren grenzen te stellen en de regie te nemen over je eigen leven? Denk dan aan life coaching. Met een bevlogen, empathische, intuïtieve en resultaatgerichte coach. 

 


 

Hulp bij chronische stressklachten...

Langdurige overbelasting put je uit en ontregelt ook je stress- en immuunsysteem. Wil je stoppen met roofbouw, of hulp bij herstel van burn-out? Daar help ik je graag bij. Met behulp van actuele psycho-biologische kennis over stress en herstel, kan ik mensen met stressklachten effectief begeleiden. De CSR-Methode is wetenschappelijk onderbouwd, systematisch en praktisch.

 


 

Als je je baan kwijt raakt...

De aanleiding voor outplacement is (dreigend) ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie waardoor je functie boventallig wordt. Of omdat je werkgever (om welke reden dan ook) niet met je verder wil. Outplacement heeft zowel voor de werknemer als voor de werkgever voordelen. Als werknemer krijg je passend advies en vind je vaak sneller werk dat bij je past en waar je weer blij van wordt. 

 


PERSOONLIJK COACHING TRAJECT

Combinatie van Life, Loopbaan- & Stress Coaching

 


Persoonlijke Coaching | Frederike Winde

COMBINATIE COACHING TRAJECT

 

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij jij als mens centraal staat. Je privéleven heeft invloed op je werk en andersom. Stress werkt door op alle facetten van je leven. Je hoeft daarom niet te kiezen. Why choose when you can have it all?!  Een persoonlijk coaching traject kan zowel Life Coaching als Loopbaancoaching omvatten. En indien nodig ook Stress & Burn-out Coaching.

 

Een persoonlijk coaching traject is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aangepast aan jouw wensen en doelen. Neem zowel je leven als je loopbaan onder de loep. Krijg tips, tools en handvatten om weer blij te zijn met wie je bent, blij met wat je doet en blij met hoe jouw leven eruit ziet. In balans en gelukkig!

 

"Tijdens het hele traject heb ik Frederike als een uiterst competente, vakkundige en vooral begripvolle adviseur, begeleider en mens met een groot empathisch vermogen ervaren. Ik ben erachter gekomen waar mijn sterke kanten liggen. Ik zie nieuwe perspectieven waarin ik mijzelf persoonlijk en vooral professioneel kan blijven ontwikkelen, zonder mijzelf weer te verliezen in de wensen van anderen. Ik ben trots op en blij met wat wij in samenwerking hebben kunnen bereiken!"

 

Dhr. T. S

 

"Ik wil je graag bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Het heeft me vooral geholpen om nog meer te gaan vertrouwen op m’n intuïtie en alles wat ik waarneem. Ik heb geleerd om er onvoorwaardelijk voor mezelf te zijn, om te voelen wat goed voor me is en wat niet. In plaats van altijd uit te reiken naar de ander ben ik mezelf, met mijn eigen behoeften, meer ruimte gaan geven. Ook in het proces naar acceptatie van wat is hebben onze sessies mij goed gedaan."

 

Mevr. P. van de Put

 

"Ik ben je super dankbaar dat ik mijn weg heb mogen terugvinden naar mezelf. Daarnaast bewonder ik je doortastendheid en analytisch vermogen tijdens onze consulten. Ik heb enorm veel aan deze sessies gehad. Het gaf mij gaf mij aansturing naar de juiste koers en de juiste handvatten om hier vorm aan te geven. Ik ben enorm dankbaar voor deze intense momenten. Het heeft mij enorm geholpen om de betere versie van mezelf te worden. Dank je wel, hiervoor Frederike."

 

Marcel Gularek