ZAKELIJKE DIENSTEN

Helder & resultaatgericht 
 

Winnende organisaties weten de juiste mensen aan zich te binden. Mensen maken het verschil. Altijd en overal. Met coaching en loopbaanadvies zorg ik ervoor dat de mensen in iedere organisatie op de juiste plek zitten en gemotiveerd en betrokken zijn én blijven. Voor ieder type werknemer bied ik passende ondersteuning. 

 


 

Ben je helemaal happy met je werk? Of merk je dat je er toch niet helemaal lekker meer in zit? Een loopbaancoaching traject kan helpen bij het vinden en/of vormgeven van jouw droomjob. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik zijn vragen waarop we samen de antwoorden vinden. Je hoeft niet altijd alles alleen te doen.  

 


 

Iedereen heeft een unieke toegevoegde waarde en iedereen heeft er baat bij die van zichzelf te leren kennen; zodat deze optimaal kan worden ingezet op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Samen gaan we onderzoeken waar de cliënt blij van wordt, wat een reden is om 's ochtends op te staan met een glimlach op het gezicht.

 


 

Ben je werkzaam als coach, adviseur, trainer, counselor, of therapeut? Dan ben je waarschijnlijk heel goed in het geven van  advies aan anderen. Maar hoe goed lukt het om je eigen adviezen op te volgen? Jij bent er voor anderen; wie is er voor jou? Ik kan als sparringpartner met je meekijken en meevoelen. 

 


 

Kernpunten zijn onder meer bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het verkennen, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden. We werken daarnaast aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn; bewust van wie je bent en wat je kunt.