VOOR PARTICULIEREN

Word de beste versie van jezelfAls werknemer kunnen deze diensten (gedeeltelijk) betaald worden door je werkgever. Maar ook als je werkgever niet betaalt, kan jij kiezen om dit voor jezelf in te zetten. Het kan erg fijn zijn om samen met een empathische coach te kijken naar je leven en je loopbaan. Om tips, tools en handvatten te krijgen om lekkerder in je vel te komen zitten en je bewust te worden van jouw innerlijke kracht en unieke kwaliteiten. Wees weer blij met wie je bent, met wat je doet, met hoe je leven eruit ziet en trots op jezelf dat jij dat zo hebt vormgegeven. 

 

Kernpunten zijn onder meer bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het verkennen, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden. We werken daarnaast aan jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn; bewust van wie je bent en wat je kunt.

 


Loopbaancoaching

 

Als je weer blij wilt zijn met wat je doet...

Als je geen plezier meer ervaart in je werk, dan is persoonlijke en/of loopbaancoaching op zijn plaats. Ga je vaak met tegenzin naar je werk? Wil je graag een andere functie of baan? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan in je werk? Kan je, door ziekte of beperkingen, je werk niet meer doen? Word of ben je ontslagen? In al deze gevallen kan loopbaancoaching je helpen.

 


Life Coaching

 

Als je weer blij wilt zijn met jezelf en je leven...

Wil je jezelf beter leren kennen, oud gedrag loslaten en vervangen door effectief en energiegevend gedrag? Wil je leren zonder oordeel naar jezelf en anderen te kijken en blij te zijn met wie je bent? Wil je leren grenzen te stellen en de regie te nemen over je eigen leven? Denk dan aan life coaching. Met een bevlogen, empathische, intuïtieve en resultaatgerichte coach. 

 


Stress & Burn-Out Coaching

 

Als je wilt herstellen van chronische stressklachten...

Langdurige overbelasting put je uit en ontregelt ook je stress- en immuunsysteem. Wil je stoppen met roofbouw, of hulp bij herstel van burn-out? Daar help ik je graag bij. Met behulp van actuele psycho-biologische kennis over stress en herstel, kan ik mensen met stressklachten effectief begeleiden. De CSR-Methode is wetenschappelijk onderbouwd, systematisch en praktisch.

 


Persoonlijk Coaching Traject

 

Als je meerdere vragen hebt of graag een combinatie wilt...

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij jij als mens centraal staat. Je privéleven heeft invloed op je werk en andersom. Stress werkt door op alle facetten van je leven. Je hoeft daarom niet te kiezen. Bij persoonlijke coaching kun je zowel je leven, als je loopbaan onder de loep nemen. Je krijgt tips, tools en handvatten om weer blij te zijn met wie je bent én met wat je doet.

 

"Wat mij als rode draad zowel bij de sessies als de cursus opvalt is de zuiverheid waarmee je je werk uitvoert.  

 Je bent een eerlijke spiegel die ik als gelijkwaardig ervaar, je plaatst je niet boven mij als cliënt, maar staat naast mij en laat me dingen zien die ik zelf nog niet kan of te moeilijk vind om te zien. Je vertelt me niet wat te doen, maar welke keuze opties ik heb, de verantwoordelijkheid ligt nog steeds bij mij. Ik vind dat heel prettig, aangezien ik dat ook van mijn cliënten vraag. 

 Ik weet dat als ik een hobbel tegenkom waar ik zelf niet overheen kom, ik jou kan benaderen om zicht te krijgen over mijn mogelijkheden. Dank je wel daarvoor :)"

 

W. Versteeg

Loopbaanadviseur Rijksoverheid

 

"Ik wil je graag bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Het heeft me vooral geholpen om nog meer te gaan vertrouwen op m’n intuïtie en alles wat ik waarneem. Ik heb geleerd om er onvoorwaardelijk voor mezelf te zijn, om te voelen wat goed voor me is en wat niet. In plaats van altijd uit te reiken naar de ander, de ander alle ruimte te geven ben ik mezelf, met mijn eigen behoeften, meer ruimte gaan geven. Ook in het proces naar totale overgave en acceptatie van wat is hebben onze sessies mij goed gedaan.

Het is fijn dat je met me mee voelt en kijkt en me óf bevestigt óf me helpt om zaken helderder te krijgen. Je bent een mooi mens, je stond en staat altijd voor me klaar, daar ben ik je heel dankbaar voor."

 

P. van de Put

Coach

 

"Wat ben ik ontzettend blij met jou! Je kan het allemaal zo mooi overbrengen naar ons en vol liefde communiceren. Echt ontzettend bedankt voor alles. Je gaf ons een groot compliment, maar zonder jou waren wij niet zo ver gekomen!

 

J. Andringa