EXECUTIVE COACHING

Zorg voor sterk leiderschap en zorg voor je leidersMet goed werkgeverschap weet je de juiste mensen aan je organisatie te binden. Mensen maken de organisatie. En mensen maken het verschil. Altijd en overal. 

 


  • Vergroten van effectiviteit

  • Zowel individueel als bij teamvraagstukken

  • Balans tussen werk en privé 

 

Executive Coaching - ook wel leiderschapscoaching genoemd - is bedoeld ter ondersteuning van managers, directieleden en bestuurders en kan ingezet worden bij zowel individuele als ook teamvraagstukken. De effectiviteit van leiders wordt vergroot door middel van zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfinzicht. Belangrijk daarbij is het stellen van doelen en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. 

 


  • Doelgerichte begeleiding

  • Creëren van helderheid 

  • Hernieuwd zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

 

Leiderschapscoaching is een doelgericht begeleidingstraject. Samen wordt allereerst helderheid gecreëerd in de existentiële én praktische vragen waarmee je als leidinggevende worstelt. Als professioneel klankbord en sparringpartner help ik jou als leidinggevende een leidraad te ontwikkelen waarmee je met hernieuwd zelfbewustzijn en vertrouwen, de te volgen koers kan uitzetten. Zowel zakelijk als privé. 

 


Deze specifieke vorm van coaching richt zich niet alleen op de persoon, maar ook op de context waarin leiders functioneren. Om dit te kunnen doen heb ik gedegen kennis van organisaties, managementstijlen en de complexe dynamiek die binnen bedrijven geldt. 

 


Veel leidinggevenden staan voor de vraag hoe ze begrippen als ‘authenticiteit’ en ‘werken vanuit het hart’ kunnen combineren met de verplichtingen en verantwoordelijkheden van hun positie. Met executive coaching kunnen antwoorden op dit soort vraagstukken gevonden worden.

 

Haal meer uit jezelf én je organisatie!

 

Door middel van executive coaching ondersteun ik leidinggevenden om meer uit zichzelf én hun organisatie te halen. Leiders ervaren een toenemende druk om te presteren. De veranderende betekenis van goed management leidt steeds vaker tot onzekerheid. Executive coaching is daarmee een onmisbare tool voor sterk leiderschap.