BEZIELENDE COACHING

Ondersteuning van jouw succesDOELGERICHTE COACHING

 

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt, omdat je niets kunt doorstrepen? Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer van je persoonlijke & professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en technieken.

 


 

Wil je jezelf beter leren kennen, oud gedrag loslaten en vervangen door effectief en energie-gevend gedrag? Wil je leren zonder oordeel naar jezelf en anderen te kijken en blij te zijn met jezelf? Wil je bewust de regie nemen over je leven? Het getuigt van kracht als je om hulp vraagt wanneer je dat nodig hebt. 

 

Het gedrag van anderen is vaak van enorme invloed op je leven. Helaas kan je lang niet altijd veranderen hoe een ander zich opstelt. Maar je hebt wel invloed op wat hun impact op jou is. Jij bent in staat om jouw leven vorm te geven zoals jij wilt dat het eruit ziet. Kies ervoor om krachtig je eigen koers te gaan varen.

 


 

Je hebt misschien wel het leven waar veel mensen van dromen... goede baan, fijne partner, mooi huis... wat kan je hartje nog meer begeren? En toch kan je het gevoel hebben dat er iets mist, een gevoel hebben van 'zoekende' zijn, het knagende idee dat er 'meer' voor jou is weggelegd.

 

Maar wat dat 'meer' dan is, daar kun je niet de vinger op leggen. Leg de focus weer op werkgeluk. Bezieling en zingeving, je geïnspireerd voelen en blij zijn met wat je doet is belangrijk om je gelukkig te voelen. Ik help je graag dit vorm te geven. What makes your heart smile? Laten we dat samen gaan onderzoeken. 

 


 

Heb je het gevoel dat je te veel ballen hoog moet houden? Ervaar je nog oprechte levensvreugde, geniet je van het leven, of ben je meer bezig met overleven? Chronische stressklachten zijn enorm belastend en het kan zinvol zijn om hier samen naar te gaan kijken. Zodat je weer blij bent met wie je bent en wat je doet, zonder roofbouw op jezelf te plegen. Stressvrij, vitaal en gelukkig!

 


 

Als leidinggevende is het een uitdaging hoe je begrippen als ‘authenticiteit’ en ‘werken vanuit het hart’ kan combineren met de verplichtingen en verantwoordelijkheden van jouw positie. Een toenemende druk om te presteren en de veranderende betekenis van goed leiderschap, kan leiden tot onzekerheid. Als professioneel klankbord help ik je om meer balans te ervaren. Zakelijk en privé. 

 

PERSOONLIJK COACHING TRAJECT

Combinatie van Life, Loopbaan- & Stress Coaching

 


COMBINATIE COACHING TRAJECT

 

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij jij als mens centraal staat. Je privéleven heeft invloed op je werk en andersom. Chronische stress werkt door op alle facetten van je leven. Je hoeft daarom niet te kiezen. Een persoonlijk coaching traject kan zowel Life Coaching als Loopbaancoaching omvatten. En indien nodig ook Stress & Burn-out Coaching.

 

Een persoonlijk coaching traject is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aangepast aan jouw wensen en doelen. Neem zowel je leven als je loopbaan onder de loep. Krijg tips, tools en handvatten om weer blij te zijn met wie je bent, blij met wat je doet en blij met hoe jouw leven eruit ziet. In balans en gelukkig!

 

"Ik ben je super dankbaar dat ik mijn weg heb mogen terugvinden naar mezelf. Daarnaast bewonder ik je doortastendheid en analytisch vermogen tijdens onze consulten. Ik heb enorm veel aan deze sessies gehad. Het gaf mij gaf mij aansturing naar de juiste koers en de juiste handvatten om hier vorm aan te geven. Ik ben enorm dankbaar voor deze intense momenten. Het heeft mij enorm geholpen om de betere versie van mezelf te worden. Dank je wel hiervoor, Frederike."

 

- M.G. -

"Ik wil je graag bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Het heeft me vooral geholpen om nog meer te gaan vertrouwen op m’n intuïtie en alles wat ik waarneem. Ik heb geleerd om er onvoorwaardelijk voor mezelf te zijn, om te voelen wat goed voor me is en wat niet. In plaats van altijd uit te reiken naar de ander ben ik mezelf, met mijn eigen behoeften, meer ruimte gaan geven. Ook in het proces naar acceptatie van wat is hebben onze sessies mij goed gedaan."

 

- P. van de P. -

 

Tijdens het hele traject heb ik je als een uiterst competente, vakkundige en vooral begripvolle adviseur, begeleider en mens met een groot empathisch vermogen ervaren. Samen met jou ben ik erachter gekomen waar mijn sterke kanten liggen. Door jouw ondersteuning zie ik nieuwe perspectieven waarin ik mijzelf persoonlijk en vooral professioneel kan blijven ontwikkelen, zonder mijzelf weer te verliezen in de wensen van anderen. Ik ben trots op en blij met wat wij in samenwerking hebben kunnen bereiken!" 

 

- T. S -