MOBILITEITSADVIES

Mensen maken de organisatieTop organisaties weten de juiste mensen aan zich te binden. Bewust inzetten van coaching, advies en training zorgt ervoor dat de mensen in iedere organisatie op de juiste plek zitten en gemotiveerd en betrokken zijn én blijven. 

Mensen maken de organisatie. En mensen maken het verschil.


Wordt een winnende organisatie 

 

Door middel van coaching, advies en training, help ik de energie en productiviteit van een organisatie te verhogen, waardoor de vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid stijgen en het ziekteverzuim daalt. 

 

Met onderstaand schema kan strategisch worden gekeken naar de ontwikkeling van de mens binnen de organisatie. Daarbij wordt gelet op de aanwezige competenties en het huidige prestatieniveau. Medewerkers kunnen worden ingedeeld in 1 van de 4 kwadranten met een daarbij passend coaching traject. 

Voor medewerkers in ieder van de 4 kwadranten kunnen passende coaching trajecten ingezet worden:

 

Veel competenties | Laag prestatieniveau

Medewerkers die onder hun kunnen presteren

Een belangrijke vraag is de reden waarom de competenties niet tot uiting komen. Ervaart de medewerker ontevredenheid met het werk? Is er sprake van stressklachten? Voelt de medewerker zich op zijn/haar plek? Wat is er nodig om beter te kunnen presteren? 

 

Coaching trajecten die passend kunnen zijn: 

 

 

Veel competenties | Hoog prestatieniveau

Toppers binnen je organisatie

Dit zijn de juiste mensen op de juiste plaats. Deze medewerkers maken het verschil. Deze mensen wil je aan je organisatie binden. Zorg voor goed leiderschap en zorg voor je leiders. Competent, gemotiveerd en betrokken. Wat kun je bieden zodat ze blijven? 

 

Coaching trajecten die passend kunnen zijn: 

 

 

Weinig competenties | Laag prestatieniveau

Medewerkers met problemen

Wat is de reden dat de medewerker zo laag presteert? Is er sprake van stressklachten? Spelen er fysieke en/of psychische klachten? Kan er nog bijgestuurd worden? Willen beide partijen nog verder met elkaar? Wat is er nodig om deze situatie op te lossen? 

 

Coaching trajecten die passend kunnen zijn:  

 

 

Weinig competenties | Hoog prestatieniveau

Betrouwbare & loyale medewerkers

Medewerkers waarop je kan bouwen. Investeer in de ontwikkeling van je medewerkers en vergroot de effectiviteit van je werknemers. Wat kun je doen om de competenties te vergroten, of tot uiting te laten komen? Hoe kan je de ontwikkeling stimuleren? 

 

Coaching trajecten die passend kunnen zijn:  

  • Loopbaanadvies
  • Competentie Coaching / Talent Management
  • Opleidingsadvies

 

 


Investeer bewust in de ontwikkeling en effectiviteit van je medewerkers. 

 


Verhoog het werkgeluk en de arbeidsproductiviteit van je werknemers en het succes van je organisatie.  

 

"Een hechter team, betere resultaten en veel meer balans tussen werk en privé. Dit had ik jaren geleden moeten doen! Maar ik ben blij dat ik er nu voor gekozen heb. Ik kan je niet genoeg bedanken."

 

 

"Ik had me nooit bewust gerealiseerd waar mijn talenten en drijfveren lagen. Door inzicht te krijgen in waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg, doe ik nu het werk waar ik blij van word en in uitblink."

 

 

"Blije medewerkers, minder verzuim en meer omzet! Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om jouw expertise in te zetten. Bedankt voor je professionele begeleiding, tomeloze inzet en positieve energie."