SUZAN HIEMINGA

Hieminga naar schoolSuzan Hieminga

 

Expertises:

  • Ambulante begeleiding

  • Themalessen en filosoferen in de klas

  • Coaching leerkrachten/ docenten

 

Kom je uit het onderwijs, de zorg of hulpverlening? Dan kan het fijn zijn om gerichter gecoacht te worden door een collega specialist die deze branche van binnen en van buiten kent.

 

Suzan Hieminga heeft jarenlange ervaring als coach en trainer binnen de zorg en het onderwijs. Ik kan haar van harte aanbevelen als betrokken en deskundige professional met een warm hart voor het onderwijs en de zorg. 

 


Coaching op school

 

Welke impact heeft de zorg om kinderen of volwassenen op jou? Hoe zit het met de eigen (hoog)gevoeligheid en grenzen en hoe ver reikt je gevoel van verantwoordelijkheid? Wanneer de werkdruk oploopt, of de balans tussen werk en privé ontregeld is, kan extra support en steun soms nodig zijn.

 

Achteraf zeggen de meesten dat de signalen van stress er wel waren maar dat ze er niet op reageerden, gewoon omdat het nou eenmaal bij het werk hoort. Om het beste te zien in je leerlingen of cliënten, dien je het beste te zien in jezelf, zodat je weer gaat werken vanuit je hart. Met aandacht voor de persoon achter de professional help ik je stappen te zetten richting verandering en herstel. Ik kan je helpen het vuur weer aan te wakkeren waarom je ook al weer hebt gekozen voor de zorg of het onderwijs.

 

Voor meer informatie ga naar Hieminga naar school | Coaching leerkrachten/docenten / Informatie